Verificare plagiat

Verifcare plagiat lucrari de licenta diploma si disertatie

Oferim serviciu de verificare a plagiatului pentru lucrari de licenta, proiecte diploma, lucrari de disertatii , etc.

  • GRATUIT –pentru lucrarile redactare de noi.La terminarea unei lucrarii oferim rapotul de originalitate gratuity
  • 20 Euro – pentru studentii care doresc sa-si verifice lucrarea de plagiat inainte de a fii predat coordonatorului dvs.In acest pret puteti verifica lucrarea de 3 ori,pentru o mai buna evaluare a lucrarii dvs

Pentru detalii rog contactati-ne pe WhatsApp

Verificare prin whatsapp

Ce reprezinta unicitatea textului?
Unicitatea textului reprezinta o anumită valoare a textului scris care arata daca a fost redactat de la zero si nu exista duplicate ale acestuia. Textele duplicate nu au nici un punct in ceea ce priveste lucrarile universitare si de colegiu. Doar piesele originale scrise au valoarea lor.

Cum functioneaza softul de verificare a plagiatului?
Pentru a va verifica textul pentru plagiat, trebuie sa completati formularul de mai jos, sa atasati . Textul dvs. trebuie sa abia minimc 100 , se accepta lucrari pana la 150 de pagini. Datorita diverselor algoritmi, verificatorul de plagiat compara textul cu mii de alte texte in toate rezultatele de cautare posibile. Daca gaseste unele parti duplicate, puteti vedea rezultatul in procente.

Cum puteti defini un punctaj bun pentru textul dvs.?
Daca textul dvs. primeste scorul de la 0 la 50% a plagiatului ( culoare rosu) – acest text nu este unic; daca are de la 50% pâna la 95%( culoare verde) – este ok, poate ca unele parti din acesta sunt duplicate, dar nu este critica; daca are un scor de la 95% pâna la 100% – textul tau nu are plagiat.

SOFTUL NOSTRU DE VERIFICARE A PLAGIATULUI 

Verificam de plagiat lucrari de licenta diploma disertatie

SOLICITA ACUM O COTATIE DE PRET

Whatsapp lucrari-de-licenta-diploma.com