Verificare plagiat

Serviciu de Verifcare plagiat lucrari de licenta diploma si disertatie

Evitarea Plagiatului intr-o lucrare de licenta – disertatie- diploma

Evitarea plagiatului este absolut esențială în redactarea oricărei lucrări academice, inclusiv a lucrării de licență. Iată câteva sfaturi pentru a evita plagiatul în lucrarea dumneavoastră:

Citarea corectă a surselor: Atunci când utilizați informații, idei sau citate din alte surse, trebuie să le citați corect. Asigurați-vă că utilizați ghilimele sau indicații clare de citare pentru citatele directe, iar pentru informații preluate din surse, asigurați-vă că indicați sursa în mod corespunzător.

Parafrazare și reformulare: Atunci când preluați informații din surse externe, este important să le parafrazați sau să le reformulați în propriile cuvinte. Nu copiați literalmente fraze sau părți de text din surse, chiar dacă le introduceți între ghilimele. Încercați să vă exprimați ideile în propriul limbaj pentru a evita acuzațiile de plagiat.

Referințe bibliografice complete: Asigurați-vă că oferiți referințe bibliografice complete pentru toate sursele utilizate în lucrare. Utilizați un stil de citare adecvat și asigurați-vă că includeți toate informațiile necesare, cum ar fi numele autorului, titlul lucrării, anul publicării, numele editurii și așa mai departe, în funcție de stilul de citare specificat.

Folosiți software anti-plagiat: Pentru a vă asigura că lucrarea dumneavoastră nu conține fragmente copiate din alte surse, puteți utiliza software anti-plagiat, cum ar fi Turnitin sau Grammarly. Aceste instrumente pot scana lucrarea și vă pot oferi un raport cu eventualele similitudini cu alte surse.

Verificare atentă: Asigurați-vă că verificați și revizuiți regulat lucrarea dumneavoastră pentru a identifica și corecta orice potențială plagiere sau similitudine cu alte surse. Revizuirea și editarea atentă vă asigură că lucrarea este originală și corespunde deplin cerințelor academice.

Consultați ghidurile și regulamentele instituției: Fiecare instituție de învățământ are propriile reguli și regulamente privind evitarea plagiatului. Asigurați-vă că consultați ghidurile și că înțelegeți în mod clar cerințele academice ale instituției în ceea ce privește plagiatul.

Important este să înțelegeți că plagiatul este o abatere academică gravă și poate avea consecințe serioase asupra lucrării dumneavoastră sau chiar asupra viitoarei cariere. Este vital să respectați regulile de etică academică și să vă asigurați că toate informațiile din lucrarea dumneavoastră sunt obținute și prezentate în mod corect.

obținute

 

Ce reprezinta unicitatea textului?
Unicitatea textului reprezinta o anumită valoare a textului scris care arata daca a fost redactat de la zero si nu exista duplicate ale acestuia. Textele duplicate nu au nici un punct in ceea ce priveste lucrarile universitare si de colegiu. Doar piesele originale scrise au valoarea lor.

Cum functioneaza softul de verificare a plagiatului?
Pentru a va verifica textul pentru plagiat, trebuie sa completati formularul de mai jos, sa atasati . Textul dvs. trebuie sa abia minimc 100 , se accepta lucrari pana la 200 de pagini. Datorita diverselor algoritmi, verificatorul de plagiat compara textul cu mii de alte texte in toate rezultatele de cautare posibile. Daca gaseste unele parti duplicate, puteti vedea rezultatul in procente.

Cum puteti defini un punctaj bun pentru textul dvs.?
Daca textul dvs. primeste scorul de la 0 la 50% a plagiatului ( culoare rosu) – acest text nu este unic; daca are de la 50% pâna la 95%( culoare verde) – este ok, poate ca unele parti din acesta sunt duplicate, dar nu este critica; daca are un scor de la 95% pâna la 100% – textul tau nu are plagiat.


SOFTUL NOSTRU DE VERIFICARE PLAGIAT ONLINE

Plagiarism Detector
Plagiarism Detector

Scopul verificării tezei  este de a ajuta la educarea studenților despre plagiat și inadecvarea copierii materialelor fără referire adecvată. Scopul nostru nu este de a ascunde sau deghiza plagiatul, ci de a instrui elevii să nu plagiaze. Plagiatul înseamnă copierea de materiale (text, date sau cifre) dintr-o altă sursă fără o recunoaștere clară și adecvată a sursei originale. Folosirea ghilimelelor pentru a cita pe cineva nu este plagiat atâta timp cât sursa este recunoscută. Plagiatul nu este acceptabil. Toți studenții de doctorat și de master vor trebui să utilizeze verificarea tezei (în prezent Turnitin) pentru a-și verifica propunerile de teză și capitolele individuale de teză. Turnitin este un sistem de verificare a tezei conceput pentru a detecta plagiatul. Frecvent, cercetătorii vor dori să descrie idei sau rezultate din munca altor scriitori. Pentru a evita plagiatul, este necesar să se asigure că; (a) Cuvintele autorilor originali sunt reformulate (adică, parafrazare); și (b) Autorii originali sunt creditați pentru munca lor prin furnizarea de citări adecvate (chiar și după parafrazare). Turnitin va ajuta la identificarea cazurilor în care reformularea nu a fost suficientă. Plagiatul nu se aplică în mod normal unei bibliografii (referințe) și poate să nu fie un motiv de îngrijorare semnificativ în secțiunile „Metode” unde există modalități comune și standardizate de descriere a metodelor tehnice.


SOLICITA ACUM O COTATIE DE PRET

Plagiarism Detector este un sistem online de detectare a plagiatului și de verificare a referințelor care compară munca dvs. cu alte documente din baza de date Plagiarism Detector sau care sunt disponibile online. Identifică și oferă rapoarte despre asemănările dintre documente și este un instrument utilizat pe scară largă pentru a îmbunătăți abilitățile de scriere academică. Cum acționează Plagiarism Detector?

Plagiarism Detector analizează un document trimis și îl compară cu următoarele: Resurse web actuale și arhivate, inclusiv miliarde de pagini web arhivate

• Lucrări ale studenților care au fost trimise instituțiilor care folosesc Turnitin din întreaga lume

• Literatură academică, inclusiv baze de date ale bibliotecii, cărți de text, articole de reviste, știri articole• și multe alte publicații Plagiarism Detector vă va furniza apoi un raport de originalitate care evidențiază secțiuni din textul dvs. care se potrivesc strâns cu altele din baza de date sau indică secțiunile care au fost copiate și nu au fost referite corect.

De ce ar trebui să-mi verific proiectele de teză folosind  Plagiarism Detector ? Când scrieți un document mare, cum ar fi o teză, poate fi ușor să faceți erori sau omisiuni în referințe. Plagiarism Detector vă poate ajuta să identificați aceste zone prin evidențierea secțiunilor de text care se potrivesc strâns cu alte materiale din baza de date.