Provocarile HR in invatamantul superior

Provocarile Studentilor in 20203

Provocarile Studentilor in 20203
Provocarile Studentilor in 20203

La fiecare institutie de invatamant superior de succes, departamentul HR este considerat drept coloana vertebrala a eficacitatii sale.

Departamentul de resurse umane al unei universitati joaca un rol semnificativ in toate procesele majore ale organizatiei.

Prin urmare, sarcina de a oferi locuri de munca membrilor personalului competent, recrutarea de talente și echilibrarea bugetului universitatii intra sub incidenta politicilor HR.

Ca urmare, departamentul de resurse umane al oricarei universitati este predispus sa faca fata mai multor provocari cheie care pot influenta substantial organizatia. Unele dintre provocarile cu care se confrunta liderii resurselor umane din invatamantul superior in 2018 sunt: ​​

 

Diversitatea in angajare

In ciuda conștientizarii crescande și a egalitatii de gen, universitatile inca nu reușesc sa angajeze un personal inclusiv pentru toate rasele și genurile. In plus, mai multe universitati situate in Regatul Unit inca discrimineaza comunitatea LGTBQ in cazul angajarii de profesori certificati. Drept urmare, ei se confrunta cu o suma incredibila de reactii, impreuna cu procese de discriminare, probabil.

Procesul de recrutare

In 2018, accesul la mediile sociale este evident ușor. Cu toate acestea, mass-media sociale pot servi ca un instrument de recrutare pentru liderii resurselor umane la universitati majore.

Pe masura ce universitatile de astazi se afla la nivel global in cautarea unor candidati care ofera cele mai bune dintre cele mai bune, necesita un instrument care sa aiba capacitatea de a fi extins.

In ciuda faptului ca ofera un aspect extins de cautari pentru studentul potrivit, utilizarea mediilor sociale poate provoca, de asemenea, candidati nedorite.

Ca rezultat, liderii resurselor umane se lupta cu recrutarea studentilor care se potrivesc perfect pentru universitatea lor. In plus, mai multi studenti care se adreseaza universitatilor utilizeaza serviciile unor redactori de disertatie din tara .

Cu toate acestea, departamentul de resurse umane, fara sa știe acest lucru, recruteaza elevul, negand astfel oportunitatea unui candidat mai meritoriu.

Executarea sarcinilor lor intr-un buget limitat

Potrivit unui studiu recent, departamentul de resurse umane functioneaza intr-un buget care este aproape mai putin de jumatate din bugetul alocat altor departamente ale universitatii.

Ca o consecinta a acestui fapt, liderul resurselor umane se straduiește sa obtina un rezultat de calitate și sa iși desfașoare activitatea cu cel mai inalt nivel de eficienta.

Incorporeaza utilizarea tehnologiei

Spre deosebire de metodologiile traditionale, departamentul de resurse umane trebuie sa-și actualizeze setul de calificari pentru a incorpora utilizarea progreselor tehnologice in cadrul activitatii lor.

Cu toate acestea, pentru membrii de rang inalt ai echipei, ani de experienta impreuna cu obiceiul permite aceasta tranzitie sa se dovedeasca a fi o sarcina incredibil de complexa.

Stabilirea unei viziuni organizationale

Intrucat departamentul HR este coloana vertebrala a bunei functionari a tuturor departamentelor organizationale, este esential ca managerii de resurse umane sa actualizeze politicile companiei cu actualizarea tendintelor politice.

In acest sens, managerii de resurse umane trebuie sa fie informati cu privire la mișcarile fluctuante, care pot fi adesea o provocare pentru membrii superiori.

Avand in vedere cele de mai sus, este vital ca liderii departamentului resurse umane sa ramana informati și sa-și actualizeze abilitatile cu schimbarile continue, astfel incat sa poata conduce organizatia cu eficienta și eficienta.